M. S. kokebok - Oppskrifter på I, J og K
- Indmat
- Irish stew
- Ispiller
- Jenny Lind suppe
- Jerusalemssuppe
- Jordbæris
- Julekake
- Jødekaker
- Kaalblade i form
- Kaalhode, fyldt m. fiskefarce
- Kaalrabistappe
- Kaalrabi, stekt
- Kaalrouletter m. kjøtfarce
- Kaalsuppe, brun
- Kaffe
- Kaffefromage
- Kake, bløt
- Kalvebryst, fyldt
- Kalvebrød
- Kalvedans
- Kalv i karry
- Kalv kokt i fløte
- Kalvekyllinger
- Kalvestek a la skilpadde
- Kalvetunger i tomatsaus
- Kanin
- Kardinalsuppe
- Karvekaal
- Kastanier, glaserte
- Kjernemelk
- Kjørvelsuppe
- Kjøtboller i brun saus
- Kjøtkaker av skrapet kjøt
- Kjøtpølser, brunede
- Kjøtsalat
- Kjøttimbaler
- Klipfiskpudding
- Knækkebrød
- Kokning og stekning av kjøt og fisk
- Koldskaal
- Kolje, røket
- Konfekt
- Kong Haakons kaffebrød
- Kongesuppe
- Korintkake
- Kramsfugl
- Krem
- Krokan
- Krumkaker uten egg
- Krustader m. erter og skinke
- Kræmmerhus
- Kveite
- Kyllingstek
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar