torsdag 19. februar 2015

M. S. kokebok - Oppskrifter på T, U, V, W, Æ og Ø


  • "Tak for sidst"
  • Tartarsmør
  • Tarteletter m. østers
  • Te
  • Te-is
  • Tekaker
  • Tekringler
  • Tilslørede bondepiker
  • Tiurstek
  • Tomatomelet
  • Tomatsaus, brun
  • Tomatsuppe
  • Torsk, avkokt
  • Torsk, helkokt med aspargessaus
  • Trost
  • Trøffelsaus
  • Tunge i aspic m. italiensk salat
  • Tvebakker, danske

  • Uer, avkokt
  • Uer, saltet

  • Vafler
  • Vandbakkels
  • Vandbakkels med spinatstuing
  • Vaniljeisrand med syltetøi
  • Vaniljekaker
  • Vaniljekranser
  • Vaniljekrem
  • Vaniljepleskner
  • Vaniljevrøvl
  • Vildand
  • Vildren
  • Vingelé m. frugter
  • Vingelé for syke
  • Vinkandel
  • Vørterkake m. sirup

  • Wales kringle
  • Walesk osteret m. egg

  • Ænder
  • Ærfugl

  • Øl, hjemmebrygget I og II
  • Øllebrød
  • Øllebrød, dansk
  • Ørret, avkokt
  • Ørret, røket
  • Østers
  • Østerssaus

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar