lørdag 14. februar 2015

M. S. kokebok - Oppskrifter på N, O og P


  • Napoleonshatter
  • Nesle
  • Nesselrodepudding
  • Nypegrøt
  • Nyrebrød
  • Næper, stuede

  • Oksehalesuppe
  • Oksekjøt som gaasebryst
  • Omelet for syke
  • Oplemming og slagtning
  • Oksetunge, salt
  • Okseøiekake
  • Olgasuppe
  • Osteposteier
  • Ostestænger
  • Othellokaker m. vanilje-is

  • Pandekaker
  • Pandekaker, russisk
  • Pandekaker, tynde
  • Pariseregg
  • Pastinakrøtter
  • Peppernøtter, hvite
  • Perlegrynsgrøt
  • Perlegryns melkevelling
  • Pirogue, russisk
  • Pistacie-is
  • Pleskner i krem
  • Plukfisk i form
  • Plumkake
  • Portulakstilker
  • Poteter, fyldte
  • Potetesbrød
  • Potetessuppe I og II
  • Prinsen av Wales’ salat
  • Prinsessekake
  • Prinsesse Louises suppe
  • Prinsessepudding
  • Pus-Pas
  • Pærekompott
Her er det fler ting jeg vil prøve ut. Som for eksempel neslerotpudding, ostestenger og pannekaker. Okseøyekake kan noen andre få lov til å lage. :•] 

Slakting og opplemming er nyttig type kunnskap som har gått i glemmeboken, og som jeg gjerne vil lese meg opp på. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar