- Napoleonshatter
- Nesle
- Nesselrodepudding
- Nypegrøt
- Nyrebrød
- Næper, stuede
- Oksehalesuppe
- Oksekjøt som gaasebryst
- Omelet for syke
- Oplemming og slagtning
- Oksetunge, salt
- Okseøiekake
- Olgasuppe
- Osteposteier
- Ostestænger
- Othellokaker m. vanilje-is
- Pandekaker
- Pandekaker, russisk
- Pandekaker, tynde
- Pariseregg
- Pastinakrøtter
- Peppernøtter, hvite
- Perlegrynsgrøt
- Perlegryns melkevelling
- Pirogue, russisk
- Pistacie-is
- Pleskner i krem
- Plukfisk i form
- Plumkake
- Portulakstilker
- Poteter, fyldte
- Potetesbrød
- Potetessuppe I og II
- Prinsen av Wales’ salat
- Prinsessekake
- Prinsesse Louises suppe
- Prinsessepudding
- Pus-Pas
- Pærekompott
Her er det fler ting jeg vil prøve ut. Som for eksempel neslerotpudding, ostestenger og pannekaker. Okseøyekake kan noen andre få lov til å lage. :•]
Slakting og opplemming er nyttig type kunnskap som har gått i glemmeboken, og som jeg gjerne vil lese meg opp på.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar