torsdag 19. februar 2015

M. S. kokebok - Oppskrifter på S


  • Saftpudding med eggekrem
  • Sagogrøt
  • Sagovelling for syke
  • Salat m. fløtesaus
  • Saltlake til kjøt og rullepølser
  • Sandkake, dansk
  • Sandkringler
  • Sandnøtter
  • Sandwiches, sammenlagte
  • Sauce verte
  • Saucisser
  • Sausekjøt
  • Savoykaal
  • Schnitzel Holstein
  • Scones
  • Seikaker
  • S’er
  • Sellerigratin
  • Sennepssaus
  • Serinakaker
  • Sherrypudding
  • Sildepandekaker
  • Sild, salt, kokt med poteter og egg
  • Sildesalat, dansk
  • Sirupskaker
  • Skalotløk
  • Skarp brun saus
  • Skilpadde, forloren   :•( (kokeboken er jo fra 1919)
  • Skilpadde, indbakt :•( (heldigvis er disse sidene av boken revet ut!)
  • Skilpaddesuppe :•( (heldigvis er skilpadder ikke til å spises for tiden!!)
  • Skinkekarbonader
  • Skinkekroketter
  • Scorzonerrøtter
  • Slikpurrer, avkokte
  • Slobroksild
  • Smaakaker
  • Smult
  • Smør
  • Smørbrød med gulerotskive
  • Smørgrøt
  • Smørkrem
  • Sniler
  • Soya
  • Speilegg
  • Spidskaal, stuet
  • Spinat og syre
  • Spinatomelet
  • Stikkelsbærkake
  • Stockholmskaker
  • Strandkaal
  • Sukkerkake
  • Sukkerlake til skinke
  • Sundhetsbrød
  • Suppe á la Jackson
  • Suppe á la reine
  • Surkaal
  • Surmelkspudding
  • Surstek
  • Svinefilet, fyldt
  • Svinerygsuppe
  • Sviskekake
  • Sviskesuppe med havregryn
  • Sylte
  • Syltelake
  • Syresuppe
  • Syre, stuet
  • Sølvkake

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar